Universiteit Leiden

nl en

Jelle Nijland spreekt over Wet ongewenste zeggenschap telecommunicatie

Op donderdag 16 mei 2019 heeft Jelle Nijland op uitnodiging van de vaste commissie voor economische zaken en klimaat deelgenomen aan een rondetafelbijeenkomst over het wetsvoorstel Wet ongewenste zeggenschap Telecommunicatie.

De leden van de vaste commissie zijn tijdens het rondetafelgesprek in discussie gegaan met wetenschappers, het bedrijfsleven en brancheorganisaties. In het eerste uur is Jelle Nijland samen met Rob de Wijk, (The Hague Centre for Strategic Studies) en Arnoud Boot (hoogleraar ondernemingsfinanciering en financiĆ«le markten, UvA) tijdens een openbare zitting in de Thorbeckezaal van de Tweede Kamer bevraagd. Zorgen over het voorliggende wetsvoorstel zijn geuit.

Wordt vervolgd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.