Universiteit Leiden

nl en

Ineke van der Ham bij RTL Nieuws over navigatiesystemen

Kunnen we eigenlijk niet meer zonder onze navigatie? Het Agentschap Telecom waarschuwde afgelopen weekeinde voor een reset van oude navigatiesystemen, waardoor de apparaten van slag kunnen raken. 'Gelukkig kun je navigeren leren,' zegt neurowetenschapper Ineke van der Ham bij RTL Nieuws in EditieNL

Ineke van der Ham in de media

Neurowetenschapper Ineke van der Ham onderzoekt het navigatievermogen van gezonde mensen en patiënten met hersenletsel. Daarover vertelt ze in diverse media.

RTL Nieuws - EditieNL

'Gelukkig kun je navigeren leren', zegt Ineke van der Ham in gesprek met de reporter van EditieNL Lonneke Haveman. Die zoekt en vindt de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Wassenaarseweg 52, Leiden, zonder navigatiesysteem.
Dom dom zonder TomTom

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie