Universiteit Leiden

nl en

Veel belangstelling voor het congres ‘25 jaar Awb, verschillende generaties over een jarige wet’

Vandaag wordt op de Haagse Campus het congres ‘25 jaar Awb, verschillende generaties over een jarige wet’ gehouden.

Deze conferentie wordt mede-georganiseerd door Tom Barkhuysen en Willemien den Ouden. Meer dan 500 bezoekers meldden zich aan om te luisteren naar bijdragen van bestuursrechtdeskundigen van verschillende generaties en met verschillende achtergronden. Ook de minister voor rechtsbescherming Sander Dekker zal vandaag spreken over de ontwikkeling van het bestuursrecht. Voor dit congres is een congresbundel gemaakt.  Door 87 auteurs, waaronder wetgevings- en beleidsjuristen, rechters, advocaten en wetenschappers, zijn 75 bijdragen geschreven, die in totaal meer dan 850 pagina’s beslaan. Onder de titel ‘in eenheid en verscheidenheid’ belichten zij het verleden, heden en de toekomst van de Awb van iedere denkbare kant. U vindt hier de inleiding op deze bundel. Het belooft een dag vol interessante discussies te worden!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.