Universiteit Leiden

nl en

Science Café Den Haag: wetenschap in een ontspannen setting

Wat is ons grootste cybercrime-probleem? Tijdens de eerste editie van het Science Café Den Haag probeerde hoogleraar Cybersecurity Bibi van den Berg deze vraag te beantwoorden. In een ontspannen setting op de trappen van het Wijnhavengebouw doken wetenschappers en publiek dieper in het fenomeen cybercrime. Benieuwd hoe dat was? Bekijk de video, of kom naar de volgende editie van het Science Café Den Haag!

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

De volgende editie van Science Café Den Haag heeft als thema Space en vindt plaats in juli. Blijf op de hoogte via de website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.