Universiteit Leiden

nl en

Lancering nieuwe MOOC: Risk in Modern Society

Maandag 29 januari vond de jaarlijkse conferentie van Leiden-Delft-Erasmus Center for Safety and Security (LDE CSS) plaats in Wijnhaven. De conferentie begon met pitches van projecten die werden gefinancierd door LDE CSS. Dit werd gevolgd door interactie in kleine groepen om onderzoeks- en onderwijsthema's te formuleren voor de thema's binnen LDE CSS en de conferentie eindigde met de lancering van de nieuwe MOOC: Risk in Modern Society.

Risico is een van de bepalende kenmerken van de moderne samenleving geworden. Bijna dagelijks houden we ons bezig met het beoordelen, bespreken of voorkomen van een breed scala aan risico's. De Engelstalige cursus Risk in Modern Society belicht het brede concept van risico. In vijf weken worden in deze cursus verschillende soorten veiligheids- en beveiligingsrisico's nauwkeurig onderzocht en hoe deze worden ervaren en afgehandeld op een breed scala van professionele en academische gebieden, variërend van criminologie, terrorismebestrijding en cyberbeveiliging tot filosofie, veiligheid en medische wetenschap.

Meld je hier aan voor de MOOC: Risk in Modern Society

Lancering MOOC op de Spaanse Trappen
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.