Universiteit Leiden

nl en

Tom Barkhuysen en Michiel van Emmerik schrijven meest gelezen AB-noten

Op vrijdag 20 januari jl. vond te Utrecht de jaarvergadering van het jurisprudentietijdschrift AB plaats. Daar werd o.a. bekend gemaakt dat in 2016 in totaal 464 uitspraken van een annotatie werden voorzien in AB en er in totaal 365.862 AB-publicaties zijn geraadpleegd via de navigator. In het lijstje meest gelezen uitspraken kwamen Barkhuysen & Van Emmerik zelfs tweemaal voor.

Hun noot onder AB 2016/132, inzake het niet horen getuigen door bestuursrechter ondanks verzoek door betrokkene stond op de tweede plaats met 814 hits, hun commentaar onder AB 2016/167 over medische deskundigen die werkzaam zijn onder de verantwoordelijkheid van een bestuursorgaan nam de zevende plaats in en werd 650 maal geraadpleegd.

Tom Barkhuysen en Michiel van Emmerik zijn vaste annotatoren van AB, Willemien den Ouden is voorzitter van de redactie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.