Universiteit Leiden

nl en

Call for papers interdisciplinair congres 'EU Criminal Justice Policy and Practice - Reflections and Prospects'

Dit interdisciplinair Engelstalig congres, dat wordt gehouden op 26 en 27 juni 2017, beoogt (strafrecht)juristen, criminologen, sociologen, politicologen en (rechts)filosofen bijeen te brengen voor een gezamenlijke reflectie op de ontwikkeling van een strafrechtelijk beleid in de Europese Unie.

Bevestigde sprekers

Thomas Elholm (University of Southern Denmark), Dennis de Jong (Lid van het Europees Parlement), Michael Levi  (Cardiff University), Joanne van der Leun (Universiteit Leiden), Valsamis Mitsilegas (Queen Mary University London), Nick Tilley (University College London), Anne Weyembergh (Université Libre de Bruxelles), Nina Peršak (Ghent University), Christian Kaunert (Institute for European Studies, VUB), Wouter van Ballegooij (European Parliamentary Research Service).

Voor meer informatie en registratie, bezoek onze congres website

Lees hier de volledige call for papers (in het Engels).

Download de call for papers in pdf

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.