Universiteit Leiden

nl en

Twee nieuwe Engelstalige bacheloropleidingen

Een Engelstalige bacheloropleiding is de perfecte voorbereiding op de internationale arbeidsmarkt! Met ingang van september 2017 biedt de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden twee nieuwe Engelstalige bacheloropleidingen aan die, elk vanuit een eigen blikveld, ingaan op actuele vraagstukken.

Arts, Media and Society

In dit driejarige Engelstalige bachelorprogramma bestudeer je hedendaagse kunst en (digitale) media en hun noodzakelijke en relevante stem in het publieke debat over onder meer duurzaamheidskwesties, technologische ontwikkelingen en politieke vraagstukken. Arts, Media and Society is de Engelstalige specialisatie van de Leidse bacheloropleiding Kunstgeschiedenis.

Lees meer over Arts, Media and Society

Philosophy: Global and Comparative Perspectives

In dit unieke driejarige Engelstalige bachelorprogramma verdiep je je in filosofische tradities uit verschillende periodes én werelddelen. Je ontwikkelt een kritische kijk op gedachtepatronen die veelal als vanzelfsprekend worden beschouwd. Daarnaast leer je maatschappelijke debatten te verrijken met nieuwe, interculturele perspectieven. Philosophy: Global and Comparative Perspectives is de Engelstalige specialisatie van de Leidse bacheloropleiding Filosofie.

Lees meer over Philosophy: Global and Comparative Perspectives

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.