Universiteit Leiden

nl en

Mark Noort

Unversitair docent

Naam
Dr. M.C. Noort
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
m.c.noort@law.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-3741-0068

Mark Noort is in september 2020 bij de afdeling Bedrijfskunde aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid komen werken om les te geven en onderzoek te doen op het gebied van recht en psychologie. Zijn onderzoek richt zich op de sociaalpsychologische processen waardoor mensen organisatorische resultaten creëren (bijv. veiligheid, kwaliteit, productiviteit, helpen, organisatorische achteruitgang) met speciale nadruk op hoe een rechtvaardige organisatiecultuur leren kan bevorderen.

Meer informatie over Mark Noort

Mark Noort is in afwachting van zijn verdediging van zijn proefschrift aan de London School of Economics and Political Science (LSE) met de titel: ‘The behavioral nature of Safety Voice: improving concepts and methods to prevent harm’. Voor zijn master studeerde Mark Noort sociale psychologie aan de London School of Economics and Political Science. Aan de Universiteit Utrecht studeerde hij Psychologie en behoorde hij tot een klein aantal studenten die zowel cum laude afstudeerden als een onderscheiding ontvingen van het extracurriculaire Von Humboldt College honoursprogramma.

Mark woonde acht jaar in het Verenigd Koninkrijk en past zijn ervaring uit de academische en luchtvaartwereld toe in zijn onderwijs en onderzoek.

Unversitair docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut Fiscale en Economische vakken
  • Bedrijfswetenschappen

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B2.32

Contact

Publicaties

  • London School of Economics Guest Lecturer
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.