Universiteit Leiden

nl en

Constant Hijzen, Jelle van Buuren en Paul Abels over de sleepwet

Constant Hijzen, universitair docent aan het Institute of Security and Global Affairs (ISGA), sprak in het NRC over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. In de column ‘Twistgesprek’ van het NRC voert Hijzen een schriftelijk gesprek met de directeur van Bits for Freedom, Hans de Zwart, over de sleepwet. Jelle van Buuren en Paul Abels waren op Radio 1 te horen. Jelle van Buren is universitair docent aan het ISGA, Paul Abels is bijzonder hoogleraar Governance of Intelligence and Security Services en is ook verbonden aan het ISGA. Buren en Abels spraken over de uitwisseling van bulkdata naar het buitenland.

Lees het twistgesprek hier.

Luister het fragment op radio hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.