Universiteit Leiden

nl en

Artikel: Tjeenk Willink's ongemakkelijke waarheid

Frits van der Meer en Caspar van den Berg schreven een artikel voor het Montesquieu Instituut. Aanleiding was het korte opstel van Herman Tjeenk Willink als bijlage bij zijn eindverslag als informateur. Het opstel roept op meer aandacht te besteden aan de uitvoerbaarheid van beleid.

Geloofwaardigheid

Volgens Tjeenk Willink is de overheid in een vicieuze cirkel beland die doorbroken moet worden. Van der Meer en van den Berg schrijven over het opstel en haar belang, het verdient meer aandacht dan het heeft gekregen.

Lees het artikel

Prinsjeslezing

Op 15 september 2017 vindt de Montesquieu Prinsjeslezing plaats. Het thema is: 'In verscheidenheid verenigd?'

Programma en aanmeldformulier is te vinden in de agenda

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.