Universiteit Leiden

nl en

We hebben nood aan cultureel contraterrorisme

Hij nam het op voor Geert Wilders tijdens diens proces, is de leermeester van Thierry Baudet en vindt ‘westerse zelfhaat’ een van de grootste problemen van deze tijd. Paul Cliteur, de militantste liberaal van Nederland, vloekt graag in de kerk. Of in de moskee.

Paul Cliteur, hoogleraar Encyclopedie van de rechtswetenschap, spreekt in een interview met De Standaard over de haat en afkeer tegen de westerse cultuur.

De atheïst verblijft blijkbaar in een abdij. Paul Cliteur neemt wat verlof in Kerkrade (Nederlands Limburg). ‘Beetje ironisch misschien, maar ik houd van de rust die hier hangt. En de Duitse boekhandels in Aken zijn vlakbij.’

Lees het gehele interview in De Standaard op pagina 10-11 en pagina 12-13.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.