Universiteit Leiden

nl en

Graduate School

Huidige promovendi

De Universiteit Leiden streeft ernaar om jong talent op te leiden en biedt daarom een inspirerende omgeving voor promovendi. Met het Universitair Opleidingsprogramma voor PhD's bieden we promovendi een opleiding die zowel compleet als uitdagend is.

Een promotietraject is een combinatie van onderzoek en persoonlijke ontwikkeling. Het opleidingsprogramma helpt PhD kandidaten de vaardigheden en capaciteiten die ze hebben verder aan te scherpen. Het programma is gericht op het ontwikkelen van zowel persoonlijke vaardigheden als onderzoeksvaardigheden. Er is ook een mogelijkheid om loopbaancursussen te volgen. 

De medewerkerswebsite van de Universiteit Leiden biedt praktische informatie voor onze promovendi. Op dit deel van de site biedt de FGGA Graduate School gedetailleerde tijdschema's voor het PhD-programma, evenals speciale pagina's over: 

  • Cursussen en trainingen, 
  • Het Opleidings-& Begeleidingsplan, 
  • Rol van de promotor, 
  • Netwerken en meer.

Diploma-uitreiking

Als je na vier jaar (of langer) je proefschrift hebt afgerond, is het tijd om je voor te bereiden op de verdediging. De gehele procedure tot aan de verdediging is uitgebreid beschreven op de medewerkerswebsite. Voor meer informatie en vragen over de voorbereiding op de promotie kun je contact opnemen met het Graduate School Office.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.