European City of Science 2022

In 2022 is Leiden een jaar lang European City of Science. Dat betekent een jaar waarin Leiden het Europese kennispodium zal zijn, met een 365-dagen programma vol wetenschap, kunst en cultuur. En natuurlijk doet ook geesteswetenschappen hieraan mee.

Wat is Leiden City of Science 2022?

Leiden heeft voor het jaar 2022 de titel European City of Science toegekend gekregen. Een prestigieuze titel die Leiden als kennisstad verder op de kaart zet. 365 dagen lang worden er iedere dag één of meerdere evenementen georganiseerd met voor ieder wat wils.

De Faculteit Geesteswetenschappen kan hier natuurlijk niet ontbreken en wij zullen dan ook met een aantal interessante, inspirerende en leuke projecten aan dit jaar bijdragen!

Meer weten over Leiden 2022? Kijk op www.leiden2022.nl.

Meedoen en op de hoogte blijven?

We houden je via de nieuwsbrief en deze website op de hoogte van al onze activiteiten. Heb je een vraag, idee of suggestie:

Stuur een e-mail naar FGWleiden2022@hum.leidenuniv.nl