Universiteit Leiden

nl en
Online Vragenuur bij Bestuurskunde

Studievoorlichting | Online Vragenuur

Online Vragenuur: Bachelor Bestuurskunde

Datum
maandag 22 april 2024
Tijd
Toelichting
Dit evenement vindt plaats via Microsoft Teams. Na inschrijving ontvang je 24 uur voor aanvang van het evenement een Microsoft Teams-link.
Zaal
Online: Microsoft Teams
Student with laptop

Kom naar het Online Vragenuur van Bestuurskunde

Ben jij benieuwd of de studie Bestuurskunde bij je past? Bij ons studeer je Bestuurskunde op onze campus in Den Haag in hét bestuurlijke hart van Nederland tussen (inter)nationale organisaties, NGO’s en ambassades.

Heb je vragen over onze specialisaties Beleid, Bestuur en OrganisatieDigitalisering, Data en Governance en Economie, Bestuur en Management? Wil je meer weten over het studentenleven in Den Haag en Leiden?

Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan ons Online Vragenuur op maandag 22 april 2024. Tijdens dit evenement zullen zowel studenten als docenten een beknopte presentatie geven, met de nadruk op de gelegenheid om vragen te stellen.

Onderwerpen die je kunt verwachten:

  • Studieprogramma
  • Ervaringen van studenten
  • Arbeidsmarktperspectief
  • Toelating en aanmelding

Het evenement wordt gehouden via Microsoft Teams. Na inschrijving ontvang je 24 uur voor aanvang van het evenement een link, zodat je eenvoudig kunt deelnemen via je telefoon of computer.

Krijg antwoord op je Bestuurskunde vragen

Doe mee met het Online Vragenuur van Bestuurskunde op maandag 22 april 2024

Meld je aan

Nu al vragen?

Heb je nu al een vraag over het Proefstuderen, de opleiding en specialisaties, of het studentenleven in Den Haag en Leiden? Verken de Bestuurskunde website of neem even contact op via de chat met een van de Bestuurskunde studentambassadeurs.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.