Universiteit Leiden

nl en

Vereniging van Oud-Sterrewachters

Lid worden

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderzoek en onderwijs op de Sterrewacht met de VO-S. Daarnaast biedt de vereniging ook de gelegenheid om contact met oude bekenden te onderhouden en ervaringen uit te wisselen.

Direct aanmelden

Iedereen die in het heden of verleden betrokken is geweest bij de Sterrewacht Leiden kan lid worden van de vereniging. Medewerkers, studenten, maar ook oud-medewerkers en alumni kunnen elkaar vinden bij de VO-S. Zo blijft de Sterrewacht graag op de hoogte van medewerkers en studenten die hun loopbaan elders voortzetten. 

Studenten die na hun afstuderen het dispuut F. Kaiser verlaten, kunnen bij de VO-S contacten voortzetten. De VO-S is daarom ook een groot alumniplatform. Lidmaatschap is de eerste drie jaar na het verlaten van de Sterrewacht kostenloos voor alumni.

Wat biedt het lidmaatschap?

De VO-S organiseert een jaarbijeenkomst waarbij de laatste ontwikkelingen bij de Sterrewacht besproken worden. Maar er is ook de gelegenheid om over ervaringen buiten de Sterrewacht te vertellen. Daarnaast biedt de vereniging zo de gelegenheid om met oude bekenden in contact te blijven. 

Als lid ontvang je het jaarverslag van de Sterrewacht en de VO-S nieuwsbrief Vulpecula. Daarnaast ontvangt de VO-S een uitnodiging voor de Oort Lezing, die wordt voorafgegaan door een VO-S borrel. En het seizoen wordt afgesloten met het Summer Event, een zomerse barbecue samen met de Sterrewacht.

Contributie

Contributie bedraagt € 10,- per kalenderjaar, te voldoen op NL82 INGB 0006 4092 74 t.n.v. Vereniging van Oud-Sterrewachters, te Leiden. Bij aanmelding na 1 oktober gaat de contributie in per het eerstvolgende jaar.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.