Universiteit Leiden

nl en

Natuurwetenschappelijk Gezelschap Leiden

Activiteiten

Het NGL organiseert lezingen en excursies voor geïnteresseerden op het gebied van biologie, scheikunde, bio-farmaceutische wetenschappen, geneeskunde, milieuwetenschappen, natuurkunde, wiskunde, informatica, sterrenkunde, archeologie en aardrijkskunde.

Hier vindt u een overzicht van de aankomende bijeenkomsten en de gastsprekers.U kunt deze pagina in de gaten houden voor meest actuele informatie.

Programma

Bekijk het overzicht van de lezingen, klik op de datum voor de inhoud van de betreffende lezing. In het voorjaar wordt ieder jaar een excursie naar een bedrijf, museum of onderzoeksinstelling georganiseerd.

Deelname

Wij ontvangen u graag op een van onze bijeenkomsten! Heeft u nog vragen of wilt u als niet-lid eens een bijeenkomst bijwonen? Neemt u dan contact op met het bestuur .

De bijeenkomsten vangen aan om 19:30 uur met koffie en thee in de Sitterzaal van het Huygens Laboratorium, Niels Bohrweg 2 in Leiden. Vervolgens wordt deze opgevolgd door een vergadering om 19:45 uur en aansluitend vindt er een lezing plaats.