Universiteit Leiden

nl en

Tweede plaats voor Leiden in de 2023 Jessup Law Moot Court Competition

Het team van de Universiteit Leiden won in februari 2023 de tweede plaats in de zeer competitieve Nederlandse nationale ronde van de Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition in Amsterdam. Het team deed het goed in zowel het schriftelijke als mondelinge gedeelte van de competitie, en Marleen Onnekes kreeg de prijs voor beste mondelinge deelnemer.

Het team, bestaande uit Fan Huang, Sofía Medina Sánchez, Marleen Onnekes, Rubí Marquez Alonso en Karla Lüders Zepeda, vertegenwoordigde de Universiteit Leiden met opmerkelijke professionaliteit en maakte grote indruk op de juryleden. Hun coaches, Lianne Baars en Samantha Orzoco Menéndez, konden niet trotser zijn op hun prestaties!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.