Universiteit Leiden

nl en

Opleidingen FGGA populair onder werkgevers

Wat is de top 50 van meest populaire studies onder werkgevers? Dat onderzocht carrièreplatform Magnet.me voor het tweede achtereenvolgende jaar. Wat blijkt? De opleidingen van FGGA zijn goed vertegenwoordigd in de ranglijst.

Dit tot grote vreugde van vice-decaan Koen Caminada. ‘Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat studenten een studie kiezen en volgen die ze leuk vinden en die goed bij hen past. Daarnaast is het natuurlijk prettig als de arbeidsmarkt daarbij een goed vooruitzicht biedt. Onze studenten zijn gewild onder werkgevers. Zo is de Master of Public Administration de hoogst genoteerde bestuurskundemaster van Nederland. Ook de Bachelor Bestuurskunde krijgt die hoogste notering. Verder valt op dat de Master Crisis and Security Management, die nog niet zolang bestaat, toch al in de top 50 van de meest populaire studies onder werkgevers in 2021 staat.’

De scores nog even op een rij:

  • MPA de hoogst genoteerde Leidse master
  • MPA de hoogst genoteerde bestuurskundemaster van Nederland
  • Bachelor BSK de hoogst genoteerde bachelor van Nederland
  • Master Crisis and Security Management staat ook in de top 50 meest populaire studies onder werkgevers in 2021

De hele ranglijst lees je hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.