Universiteit Leiden

nl en

Hoe alien-aanhangers aan de haal gingen met een Leidse publicatie

Alien-gekkies lezen Leids theoretisch natuurkundig DNA-onderzoek iets te creatief.

Theoretisch Natuurkundige Helmut Schiessel publiceerde over 'een tweede laag informatie in DNA'. Daar wisten websites als Alien Star wel raad mee, schrijft Mare in een fraaie crossover tussen serieuze biofysica en hilarische aluhoedjes-gekte.

citaat: 'Die komen van websites als Alien Star, waar een beschrijving van Schiessels onderzoek zij aan zij staat met stukjes als ‘Lady Gaga verkocht haar ziel aan de Illuminati’ en ‘Professor vindt populatie feeën op het Engelse platteland.’ Hij kan er wel om lachen, zegt hij. ‘Niet één van die sites heeft mij ooit benaderd met vragen. Gelukkig maar, want ik zou ze moeten teleurstellen.’

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.