Universiteit Leiden

nl en

Kom naar de Population Health Management Summer School Fundamentals

Door een vergrijzende populatie, stijgende zorgkosten en technische ontwikkelingen staat de medische sector voor grote veranderingen. Wilt u als zorgprofessional weten welke gevolgen deze vraagstukken hebben voor u? Doe dan mee aan de Summer School Population Health Management van de LUMC-Campus Den Haag.

Een nieuw zorgmodel

Met alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg worden er nieuwe competenties verwacht van zorgprofessionals en managers. In deze cursus leert u de zorg te benaderen vanuit de behoeften van de bevolking. Met de kennis uit het programma kunt u bijdragen aan het ontwikkelen van een nieuw integraal zorgsysteem.

Deelnemen?

Meld je aan aan via de website van Boerhaave Nascholing.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.