Universiteit Leiden

nl en

QS-ranking: Rechten in Leiden op plaats 26 wereldwijde ranglijst

De resultaten van de QS World University Rankings by Subject 2019 werden afgelopen week bekend gemaakt. Rechten in Leiden prijkt op de 26e plaats van de deze wereldwijde ranglijst. En is daarmee de hoogst genoteerde van rechtenopleiding van Nederland.

Vorig jaar stond rechten nog op plaats op plaats 32. Een mooie stijging dus.

Decaan van de rechtenfaculteit Joanne van der Leun: “Over de academische rankings is veel discussie, volgens ons ook terecht. Desalniettemin zijn we ook trots op ons werk in Leiden en Den Haag en de externe waardering daarvoor. Het faculteitsbestuur dankt jullie allen voor de inzet voor hoogstaand onderwijs en onderzoek en voor het constante streven naar verdere ontwikkeling.”

Bekijk de volledige ranglijst.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.