Universiteit Leiden

nl en

Meet the professor in Den Haag

Ruim 1600 leerlingen van basisscholen in Leiden en Den Haag kregen op de 444-ste verjaardag van de universiteit, 8 februari 2019, les van een echte professor. Drie docenten van de faculteit Governance and Global Affairs stonden voor de klas in een groep 7 in Den Haag.

Professor Judi Mesman bij Dalton school de Vijver in Den Haag over 'Wat is goede opvoeding?'

Ruim 20 basisscholen in Den Haag kregen bezoek van een Leidse professor. Van de faculteit Governance and Global Affairs bezocht Judi Mesman (Decaan LUC/Hoogleraar The interdisciplinary study of societal challenges) Daltonschool De Vijver, Sandra Groeneveld (Hoogleraar Publiek Management, Bestuurkunde) bezocht Montessorischool Leidschenveen en Bernard Steunenberg (Wetenschappelijk directeur/Hoogleraar Bestuurskunde) was te gast op de Balans School. 

 

 

Op dit kaartje van Den Haag is goed te zien welke scholen allemaal bezocht werden.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.