Universiteit Leiden

nl en

Max Rood Pleitwedstrijd

Op vrijdag 29 juni vond de vierde editie plaats van de Max Rood Pleitwedstrijd, georganiseerd door de Afdeling Sociaal Recht en studievereniging Sine Labore Nihil in Leiden. Zes teams van zes verschillende universiteiten gingen de strijd met elkaar aan in een arbeidsrechtelijke zaak.

Team Maastricht

De jury bestond uit zes raadsheren en kantonrechters uit de praktijk. Na de voorrondes namen Leiden en Maastricht het tegen elkaar op in de zinderende finale in het Academiegebouw. De finalisten kregen slechts anderhalf uur de tijd om de finalecasus, een ontslag wegens een mogelijk “MeToo-zaak”, voor te bereiden. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk mocht team Maastricht de winst in ontvangst nemen. 

De organisatie wil graag de aanwezige teams en juryleden nogmaals bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Team Leiden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.