Universiteit Leiden

nl en

De impact van een open samenleving op uw beveiliging

Onze wereld verandert continu. Ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en de open samenleving zijn van grote invloed op onze veiligheid. Dit vraagt om een nieuwe kijk op beveiliging. In drie inspirerende studio sessies gaat Securitas in gesprek met experts hoe bedrijven hier met hun beveiliging op kunnen anticiperen.

Door internationalisering vervagen de grenzen tussen landen en door de digitale ontwikkelingen kunnen we overal informatie vandaan halen en staan we met iedereen in contact. Dit brengt, behalve economische en maatschappelijke kansen, ook bedreigingen met zich mee. Het is niet meer alleen de rol van de overheid om alert en verantwoordelijk te zijn, maar ook die van de burger en het bedrijfsleven. Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op hun participatie. Tegelijkertijd ontstaat er ook discussie over de inbreuk op onze eigen privacy in de strijd tegen terrorisme. In deze aflevering duiken experts Liesbeth van der Heide en Krishna Taneja de Securitas Studio in op zoek naar wat de impact van de open samenleving is op onze veiligheid en uw beveiliging.

Securitas Studio Sessie 3: De impact van de open samenleving op beveiliging.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.