Universiteit Leiden

nl en

Ymre Schuurmans treedt toe tot redactie RM Themis

Rechtsgeleerd Magazijn Themis, het oudste juridisch wetenschappelijk tijdschrift van Nederland, heeft onlangs de redactie uitgebreid met een redacteur op het gebied van het bestuursrecht. Ymre Schuurmans, hoogleraar en voorzitter van de afdeling Staats- en bestuursrecht, gaat die rol vervullen.

RM Themis ambieert diepgravende wetenschappelijke artikelen te publiceren die ook andere juristen, dan die uit het eigen vakgebied, inspireren. De redactie biedt daarvoor een dubbele blind peer review. Daarnaast bevat het tijdschrift redactionelen, juristenportretten en boekbesprekingen van verschenen dissertaties. Publicaties uit RM Themis worden via digitale portals als Legal Intelligence, Rechtsorde en Rijksoverheid ontsloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.