Universiteit Leiden

nl en

Simone van der Hof over AVG, kinderen en marketing tijdens CPDP 2018

Tijdens het 11e internationale congres Computers, Privacy and Data Protection (CPDP) in Brussel heeft Simone van der Hof tijdens het panel ‘GROWING UP WITH ADVERTISING IN A DIGITAL MEDIA ENVIRONMENT: DATA PROTECTION SAFEGUARDS IN DISGUISE’ een presentatie gegeven over de Algemene Verordening Gegevensbescherming en marketing gericht op kinderen.

Andere panelists waren Joëlle Jouret (Belgische Autoriteit Persoonsgegevens), Max Gersvang Sørensen (Lego Group) en Patrick Geary (UNICEF). Het panel werd georganiseerd door het  AdLit Project van het Centre for IT and IP Law (CITIP), KU Leuven. Zie onder voor een videoregistratie van het panel.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.