Universiteit Leiden

nl en

Luuk van Middelaar benoemd tot lid AIV

De ministerraad heeft er op voorstel van minister Kaag van Buitenlandse Zaken mee ingestemd om prof. dr. Luuk van Middelaar voor te dragen voor benoeming tot lid van de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV).

Prof. van Middelaar, Hoogleraar Grondslagen en praktijk van de Europese Unie en haar instellingen, verbonden aan het Europa Instituut, wordt binnen de AIV voorzitter van de Commissie Europese Integratie, als opvolger van prof. dr. A. van Staden (Leiden). De benoeming gaat in op 1 april 2018 en geldt voor een periode van vier jaar (2018-2022).

De Adviesraad Internationale Vraagstukken is een onafhankelijk adviesorgaan dat de regering en de Tweede en Eerste Kamer adviseert over het buitenlandse en Europese beleid.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.