Universiteit Leiden

nl en

Leidse academici onder toekenningen vrije competitie geesteswetenschappen NWO

Binnen het wetenschapsterrein Geesteswetenschappen heeft NWO aan twaalf onderzoeksteams financiering toegekend vanuit de Vrije competitie geesteswetenschappen. Onder de toekenningen bevinden zich onderzoeksprogramma's van een aantal Leidse academici.

Om in aanmerking te komen voor deze financiering, moet een onderzoeksprogramma uit minstens twee deelprojecten bestaan met een duidelijke onderlinge samenhang. Deze samenhang moet een duidelijke meerwaarde hebben voor het eindresultaat van het onderzoeksprogramma. Tot de winnaars behoren onder meer Cátia Antunes, Karwan Fatah-Black, Jeroen Duindam, Alicia Schrikker, en Gert Oostindie. Zie het oorspronkelijke artikel van NWO voor de projecten waar deze Leidse academici aan werken. De andere projecten die financiering toegekend hebben gekregen, zijn hier ook te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.