Universiteit Leiden

nl en

Armin Cuyvers in Brexit panel Nederlandse Vereniging Europees Recht

Op 11 november was Armin Cuvyers, Universitair docent aan het Europa Instituut in Leiden, een van de sprekers over Brexit bij de najaarsvergadering van de NVER (Nederlandse Vereniging van Europees Recht).

De vergadering begon met lezingen van Prof. Paul Craig (Universiteit van Oxford) en Prof. Laurence Gormley (Universiteit van Groningen). Daarna ging het panel, bestaande uit Prof. Jochem Wiers (Hoofd Task Force Brexit Nederland), Johan Barnard (APG Groep). Prof. Ramses Wessel (Universiteit Groningen) en Dr. Armin Cuyvers (Universiteit Leiden) in op de verschillende uitdagingen en complicaties van een Brexit. De bijdrage van Armin richtte zich met name op de institutionele en constitutionele aspecten van de Brexit, waaronder de procedure onder Artikel 50 VWEU en de recente uitspraak van de High Court in Miller.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.