Universiteit Leiden

nl en

Ymre Schuurmans verzorgt openingslezing op Landelijke Dag Bestuursrecht 2016

Op 31 oktober 2016 vond de jaarlijkse Landelijke Dag Bestuursrecht plaats in de jaarbeurs te Utrecht. Ymre Schuurmans, hoogleraar Staats- en bestuursrecht, verzorgde de keynote speech over het bewijsrecht in het bestuursrecht.

Ymre Schuurmans stond onder andere stil bij de bewijsrechtelijke  ontwikkelingen in het punitieve bestuursrecht, de invloed van technologie op de bewijsvoering en de veranderende organisatie van het proces.

Het congres wordt jaarlijks georganiseerd door het Landelijk Bureau Vakinhoud rechtspraak voor rechters en juridische ondersteuning van de afdelingen bestuursrecht van de rechtbanken en vertegenwoordigers van de hoger beroepscolleges.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.