Universiteit Leiden

nl en

Iris Wuisman en Rogier Wolf nemen deel aan ECTIL-onderzoek over bestuurdersaansprakelijkheid

Iris Wuisman en Rogier Wolf hebben in 2015 deelgenomen aan een project van het European Centre of Tort and Insurance Law (ECTIL) over bestuurdersaansprakelijkheid. Zij hebben een rapport opgesteld over bestuurdersaansprakelijkheid in Nederland. Ook maakte de aansprakelijkheid van commissarissen en feitelijk bestuurders onderdeel van het onderzoek uit.

Het project van ECTIL is een onderzoeksproject in diverse Europese landen. De rapporten worden gebundeld en gepubliceerd in de boekenseries Tort and Insurance Law van ECTIL en zullen tijdens een conferentie in 2016 in Wenen besproken worden. Het rechtsvergelijkend onderzoek biedt aan de wetenschap en praktijk een mooi overzicht van de verschillende regelingen van bestuurdersaansprakelijkheid.

Voor meer informatie over het Nederlandse rapport neemt u contact op met Iris Wuisman of Rogier Wolf.

Voor meer informatie over ECTIL zie: www.ectil.org onder projects
 

Leiden, 11 december 2015

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.