Universiteit Leiden

nl en

Jaap van den Herik wint Humies Award 2014

Het paper Genetic Algoriths for Evolving Computer Chess Programs van Omid E. David, Jaap van den Herik, Moshe Koppel, Nathan S. Netanyahu heeft de Humies Award 2014 (human-competitive results produced by genetic and evolutionary computation) gewonnen.

Het paper  Genetic Algoriths for Evolving Computer Chess Programs van Omid E. David, Jaap van den Herik, Moshe Koppel, Nathan S. Netanyahu heeft de  Humies Award 2014 (human-competitive results produced by genetic and evolutionary computation) gewonnen. Dit paper werd gekozen door een internationale jury met toonaangevende wetenschappers op het gebied van Evolutionary Computing als het belangrijkste werk in evolutionary computing van het afgelopen jaar. Sinds 2004 wordt de Humies Award jaarlijks uitgereikt tijdens de GECCO  conferentie die dit jaar plaatsvond in Vancouver (BC), Canada.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.