Universiteit Leiden

nl en

E38.000 subsidie voor Kitty Zijlmans en Leon Wainwright

De Arts and Humanities Research Council (AHRC) in samenwerking met NWO heeft aan Leon Wainwright (The Open University, UK) en Kitty Zijlmans een subsidie toegekend voor hun netwerk- en uitwisselingsprogramma ‘Sustainable Art Communities: Creativity and Policy in the Transnational Caribbean’.

Met het geld worden twee internationale conferenties georganiseerd om het debat over een duurzame kunstwereld in en uitwisseling met het Caribische gebied te stimuleren. De ene conferentie vindt plaats in het Tropenmuseum in Amsterdam, de andere in Londen. Het is de bedoeling om tot een uitwisseling en netwerkformatie te komen van onderzoekers, mensen uit het kunstenveld en kunstenaars. Tevens wordt een digitaal platform opgezet en wordt het Open Arts Journal benut voor de disseminatie van kennis

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.