Universiteit Leiden

nl en

Zenith subsidie ​​voor Hermen Overkleeft

Hermen Overkleeft ontving samen met Bobby Florea een Zenith subsidie ​​van het Horizon-programma van het Nederland Genomics Initiative voor hun voorstel Quantative functional enzyme profiling: a versatile strategy to monitor disease progression and to validate new therapeutic strategies'.

Dit voorstel beoogt de ontwikkeling van kwantitatieve activity-based eiwitprofilering protocollen waarmee het ontstaan ​​en de progressie van de specifieke ziekte staten kan worden gecontroleerd met een hoge nauwkeurigheid. Het project combineert organische chemie, celbiologie en analytische chemie en brengt een van de meest opwindende gebieden van chemische biologie, activity-based profilering, van het laboratorium naar de kliniek.

Lees meer. (in het Engels)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.