Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Suzanne van de Groep

Promovendus

Naam S.W. van de Groep
Telefoon +31 71 527 3644
E-mail s.w.van.de.groep@fsw.leidenuniv.nl

Suzanne van de Groep is onderzoeksassistent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie Suzanne van de Groep

Suzanne van de Groep is onderzoeksassistent in het Brain and Development Research Center, dat deel uitmaakt van de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden.

Suzanne heeft een onderzoeksmaster Ontwikkelingspsychologie gevolgd aan Universiteit Leiden en heeft deze cum laude afgerond in 2016. Voor haar masterscriptie was Suzanne betrokken bij het longitudinale BRAINTIME onderzoek. Haar scriptie richtte zich op de relatie tussen prosociaal gedrag en beloningsgevoeligheid.

In september 2016 is Suzanne begonnen met werken als onderzoeksassistent. In deze functie zal ze onderzoek blijven doen naar de (neurale) ontwikkeling van prosociaal gedrag. Daarnaast assisteert ze bij het longitudinale fMRI onderzoek naar zelfconcept dat in het Brain and Development Research Center wordt uitgevoerd.

 

Geen relevante nevenwerkzaamheden