Universiteit Leiden

nl en

Suzanne van de Groep

Promovendus

Naam
S.W. van de Groep
Telefoon
+31 71 527 6021
E-mail
s.w.van.de.groep@fsw.leidenuniv.nl

Suzanne van de Groep is promovendus bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Suzanne van de Groep

Suzanne van de Groep is promovendus in het Brain and Development Research Center, dat deel uitmaakt van de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden.

Suzanne heeft een onderzoeksmaster Ontwikkelingspsychologie gevolgd aan Universiteit Leiden en heeft deze cum laude afgerond in 2016. Voor haar masterscriptie was Suzanne betrokken bij het longitudinale BRAINTIME onderzoek. Haar scriptie richtte zich op de relatie tussen prosociaal gedrag en beloningsgevoeligheid.

Suzanne ging vanaf september 2016 aan de slag als onderzoeksassistent in het Brain and Development Research Center. In januari 2017 begon ze aan haar PhD-project, wat zich richt op de neurale basis van prosociale ontwikkeling in de adolescentie, onder supervisie van dr. Kiki Zanolie en prof. dr. Eveline Crone. Suzanne is met name geïnteresseerd in (pro)sociaal gedrag, ontwikkeling, emotie, cognitie en het brein.

 

Promovendus

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 3B25

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden