Universiteit Leiden

nl en

Jasper De Paepe

Promovendus

Naam
Mr. J. De Paepe
Telefoon
+31 70 800 9506
E-mail
j.de.paepe@fgga.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-2618-7120

Jasper De Paepe is promovendus verbonden aan het Institute of Security and Global Affairs. Jasper De Paepe heeft onderzoek verricht rond lokale veiligheidsnetwerken, dodelijk politiegeweld en de interactie tussen deskundigen en beleidsmakers, alsook de overname van deskundig advies bij het formuleren van beleidsreacties op de COVID-19-crisis in de EU en de Indo-Pacifische regio's. Momenteel richt hij zich voornamelijk op zijn promovendusonderzoek ‘E-community policing’ dat weergeeft wat de impact van digitalisering is op gebiedsgebonden politiewerk.

Meer informatie over Jasper De Paepe

Jasper De Paepe (1997) is promovendus aan het Institute of Security and Global Affairs. Hij voert onderzoek uit naar ‘E-community policing’ binnen zijn co-doctoraat verbonden aan het Institute of Security and Global Affairs (Governance and Global Affairs, Universiteit Leiden) en de vakgroep Bestuurskunde en Publiek Management (Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Universiteit Gent).  Daarnaast co-doceert hij een keuzevak ‘policing’.

Hiervoor studeerde hij Maatschappelijke Veiligheid (Hogeschool Vives) en Bestuurskunde en Publiek Management (Universiteit Gent). Alvorens hij begon bij de Universiteit Leiden, was hij werkzaam aan de onderzoeksgroep Governing and Policing Security, Universiteit Gent. Hij co-doceerde in het verleden de vakken ‘Beleidsdomein Veiligheid’ en ‘Veranderingsmanagement’.

Promovendus

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Institute of Security and Global Affairs
  • Intelligence

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.