Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Hans Dekker

Senior Programmaleider

Naam Mr. H.C. Dekker
Telefoon +31 70 800 9549
E-mail h.c.dekker@fgga.leidenuniv.nl

Hans Dekker is binnen het Centre for Professional Learning (CPL) als senior programmaleider verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende (maatwerk) programma’s. Daarnaast begeleidt hij onder andere de leergangen Recht, Terrorisme en Veiligheid en Politiek-Bestuurlijke Sensitiviteit.

Hans heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van programma’s die het doel hebben de effectiviteit van individuen en teams te vergroten. Zijn kracht ligt in het ontwikkelen van nieuwe concepten, het aanbrengen van structuur en focus en het op een persoonlijke en praktische manier verbinden van theorie en praktijk.  

Hij studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden en was als adviseur en projectleider werkzaam in zowel de publieke als private sector. Voordat hij het Centre for Professional Learning kwam versterken, richtte hij zich als zelfstandig adviseur op de professionele ontwikkeling van individuen en teams en excellentie bevordering in het Hoger Onderwijs. Hij ontwikkelde leertrajecten voor zowel overheden, bedrijfsleven als onderwijsinstellingen.

Senior Programmaleider
Faculteit Governance and Global Affairs
Centre for Professional Learning
Werkadres
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Kamernummer A3.02
Contact
+31 70 800 9549
h.c.dekker@fgga.leidenuniv.nl
Hogeschool Windesheim
Honours Programma Intergenerational Collaboration