Universiteit Leiden

nl en

Hans Dekker

Senior programmaleider

Naam
Mr. H.C. Dekker
Telefoon
+31 6 2499 4662
E-mail
h.c.dekker@fgga.leidenuniv.nl

Hans Dekker is binnen het Centre for Professional Learning (CPL) verantwoordelijk voor het professional onderwijs op het gebied van Veiligheid. Daarnaast ontwikkelt en begeleidt hij als senior programmaleider verschillende (maatwerk) programma’s op het gebied van Leiderschap en diverse Storytelling trainingen waarin professionals hun leiderschap verdiepen en leren hun verhaal of dat van hun team krachtiger te vertellen.

Meer informatie over Hans Dekker

Hans Dekker is binnen het Centre for Professional Learning (CPL) verantwoordelijk voor het professional onderwijs op het gebied van Veiligheid. Daarnaast ontwikkelt en begeleidt hij als senior programmaleider verschillende (maatwerk) programma’s op het gebied van Leiderschap, zoals bijvoorbeeld het Certified Public Manager Program of diverse Storytelling trainingen waarin professionals hun leiderschap verdiepen en leren hun verhaal of dat van hun team krachtiger te vertellen.

Hans heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van programma’s die het doel hebben de effectiviteit van individuen en teams te vergroten. Zijn kracht ligt in het ontwikkelen van nieuwe concepten, het aanbrengen van structuur en focus en het op een persoonlijke en praktische manier verbinden van theorie en praktijk.  

Hij studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden en was als adviseur en projectleider werkzaam in zowel de publieke als private sector. Voordat hij het Centre for Professional Learning kwam versterken, richtte hij zich als zelfstandig adviseur en gecertificeerd (team)coach op de professionele ontwikkeling van individuen en teams en excellentie bevordering in het Hoger Onderwijs. Hij ontwikkelde leertrajecten voor overheden, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. Hans is lid van de Storytelling Clan (www.storytellingclan.nl
).

Senior programmaleider

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Centre for Professional Learning

Werkadres

Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Kamernummer A0.02

Contact

  • Talent Walks/Storifiers Coachen individuen en groepen (persoonlijke - en talentontwikkeling), storytelling trainingen/events
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.