Universiteit Leiden

nl en

Schouwburgstraat

Bezoekadres
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Telefoon
070 800 9300 of 071 527 8700

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zatedag en zondag gesloten

Deze locatie is alleen toegankelijk voor studenten Universiteit Leiden en EPA-studenten TU Delft die een studieplek geresereerd hebben of college hebben, docenten die college geven en medewerkers indien ze zijn aangemeld via flexplanner.

Afwijkende openingstijden en sluitingsdata

2021

2 april (Goede Vrijdag) Gesloten
4 en 5 april (Pasen) Gesloten
27 april (Koningsdag) Gesloten
5 mei (Bevrijdingsdag) Gesloten
13 mei (Hemelvaartsdag) Gesloten
14 mei (Verplichte vrije dag) Gesloten
4 oktober Gesloten
23 en 24 mei (Pinksteren) Gesloten
25 december t/m 31 december (kerstreces) Gesloten

De campus Den Haag bestaat uit drie gebouwen in het bestuurlijke hart van de stad. De studenten, onderzoekers en medewerkers van de Universiteit Leiden hebben hier een plek die hen direct verbindt met Haagse thema’s zoals bestuur en veiligheid. Zou u een bijeenkomst op de campus willen organiseren?

De Universiteit Leiden stelt haar deuren open voor educatieve, inspirerende en maatschappelijk betrokken evenementen die een directe aansluiting hebben bij het onderwijs en onderzoek op de campus Den Haag. Het Wijnhaven gebouw leent zich met zijn verschillende auditoria, collegezalen en ‘Spanish Steps’ voor allerlei evenementen: van presentaties en workshops tot congressen en seminars.

Zalen

Voor een indruk van de beschikbare zalen en faciliteiten is er een presentatie beschikbaar. 

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden om van deze locatie gebruik te maken, neem dan contact op met Eveline van Boxel, onze Coördinator Externe Relaties via email (events@cdh.leidenuniv.nl), of telefoon (070 - 800 9070).

Het huidige pand is bij de renovatie/nieuwbouw van 2010-2012 ontstaan door samenvoeging van de panden aan de Casuariestraat 16 en Schouwburgstraat 2 en 4. Het pand heeft een Living Lab, een praktijkomgeving waarin studenten, docenten en onderzoekers gaan samenwerken en een netwerk opbouwen met internationale organisaties, bedrijven, kennisinstellingen en publieke overheden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.