Universiteit Leiden

nl en

Peter Bos in 'De Wereld van Eva'

Eva Jinek gaat in de nieuwe Videoland-serie 'De Wereld van Eva met verschillende experts in gesprek over het moederschap. Een van die experts is universitair hoofddocent Peter Bos. Hij legt uit dat er geen biologisch bewijs is dat een moeder beter voor een kind kan zorgen dan een vader.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

In 2018 is Eva Jinek moeder geworden. Zij vindt dit de mooiste en belangrijkste rol in haar leven. Maar ze vindt dat we te weinig praten over wat het moederschap allemaal met ons doet. Het is helaas niet altijd een roze wolk en ze wil met deze serie alle taboes rond het moederschap doorbreken.

De serie 'De Wereld van Jinek is te zien op Videoland ››

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.