Universiteit Leiden

nl en

Nadine Akkerman in VPRO's 'Grote Vragen'

In de nieuwe VPRO serie ‘Grote Vragen’ maakt presentator en wetenschapsjournalist Rob van Hattum een reis door de wetenschap. Acht Nederlandse onderzoekers die aan de top van hun vakgebied staan vertellen in dit programma over hun ‘grote vragen’. Onder hen ook letterkundige Nadine Akkerman.

Van Hattum reist samen met de wetenschappers naar bijzondere locaties in o.a. Taiwan, Italië en Kenia: plekken die een belangrijke rol spelen in het onderzoek en/of vakgebied van de wetenschappers. Hij praat met ze over wat ze drijft, wie hun voorgangers waren en waar hun ‘grote vragen’ vandaan komen. De serie is vanaf donderdag 10 september te bekijken op NPO 2.

Meer informatie over de serie kun je vinden op de website van NPO 2.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.