Universiteit Leiden

nl en

Verkiezingswatch met Wim Voermans

Het weblog Publiekrecht & Politiek, dat zich tot doel stelt met een juridische blik commentaar te geven op de politieke actualiteit, is begonnen met een serie 'vlogs' genaamd "Verkiezingswatch met staatsrechtgeleerden". In de eerste aflevering is het de beurt aan hoogleraar Staats- en bestuursrecht Wim Voermans.

Voermans gaat in zijn vlog in op de komst van nieuwe politieke partijen en geeft antwoord op vragen als: Kan iedereen zomaar meedoen aan de verkiezingen? Mag elke kandidaat op de lijst? En wat voor partijen kunnen we straks eigenlijk verwachten? Kortom, Voermans bespreekt de regels en praktische bezwaren voor nieuwe politieke partijen.

De vlog van Wim Voermans is te bekijken op de website van het weblog Publiekrecht & Politiek.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.