Universiteit Leiden

nl en

Honours studente Christa de Ruyter gepubliceerd in Binnenlands Bestuur

Eén van onze Honours studenten, Christa de Ruyter, heeft een artikel gepubliceerd gekregen in Binnenlands Bestuur. Het artikel bespreekt de nasleep van de Brexit en de toekomst van de ''Overheid als Onderhandelaar''.

In haar artikel bespreekt Christa het 'winnaar-verliezers' model als uitkomst van publieke participatie in de nasleep van de Brexit. In een kundig, kort en bondig artikel brengt ze het probleem rondom onderhandelings onkunde in het openbaar bestuur aan het licht. 

Christa is op dit moment tweedejaars studente Bestuurskunde studente. Ook is ze onderdeel van het Honours College Tackling Global Challenges

Lees het artikel hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.