Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Geschiedenis

Studievoorlichting

Meeloopdag Geschiedenis (vol)

Datum
woensdag 24 april 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Deze meeloopdag is vol. Je bent van harte welkom bij het Proefstuderen op vrijdag 5 april. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op deze pagina. Een overzicht van alle beschikbare evenementen voor deze opleiding vind je hier.

Door het verleden te bestuderen, leer je het heden beter te begrijpen. Bij de bachelor Geschiedenis in Leiden kun je de geschiedenis in haar volle breedte te bestuderen. Nergens anders in Nederland vind je zo'n uitgebreid vakkenpakket. Je hebt de keuze uit veel thema's en onderwerpen, van de vroege oudheid tot de moderne tijd, in Nederland en in andere gebieden.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

11:15 - 13:00 - Hoorcollege Hoorcollege Algemene Geschiedenis van de Contemporaine Tijd (AGC)
13:15 - 15:00 - Werkcollege Vaardighedenwerkcollege Algemene Geschiedenis van de Contemporaine Tijd (AGC)

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.