Universiteit Leiden

nl en
Doe mee met een Meeloopdag Management Publieke Sector (MSc)

Studievoorlichting | Meeloopdag

Meeloopdag Management Publieke Sector (MSc) | Seminar: Leiderschap, diversiteit, inclusie en psychologische veiligheid

Datum
maandag 11 maart 2024
Tijd
Toelichting
De meeloopdag van Management Publieke Sector (MSc) vindt op locatie plaats aan de Universiteit Leiden in Den Haag.
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Benieuwd hoe het is om de Master Management van de Publieke Sector te studeren? Kom langs tijdens deze meeloopdag en maak kennis met de specialisaties Politiek, Beleid en Management (dagopleiding) en Bestuur en Advisering (avondopleiding).

Een studentambassadeur wacht je op bij de receptie van het gebouw Wijnhaven op onze campus in het centrum van Den Haag. De meeloopdag begint met een rondleiding door Wijnhaven. Daarna lopen de studenten en studentambassadeur naar het lokaal waar het hoorcollege gegeven wordt over Leiderschap. Vervolgens sluiten we de meeloopdag af met een vragenmoment.

Over het seminar: Leiderschap, diversiteit, inclusie en psychologische veiligheid

Ons seminar op 11 maart gaat over het belang van diversiteit en inclusie binnen publieke organisaties.

De connectie tussen diversiteit en prestaties is echter complex en hangt af van meerdere factoren op meerdere niveaus. Een belangrijk aspect hierin is leiderschap en de wijze waarop leiderschap succesvol kan bijdragen aan een inclusieve en veilige werkomgeving.

In het hoorcollege zullen de volgende vragen aanbod komen: wanneer en hoe resulteert diversiteit in inclusiviteit, en welk leiderschap is benodigd voor het bevorderen van inclusiviteit en een veilig werkomgeving?

De master Management Publieke Sector (MSc) bereidt je voor op een carrière in de Nederlandse publieke sector. Vanuit onze campus in Den Haag leer je over de rol van de overheid in het aanpakken van grote maatschappelijke uitdagingen, en jouw rol daarin als toekomstige professional.

Welke specialisatie je kiest binnen deze master bepaalt ook of je aan de dag- of avondvariant gaat deelnemen, en of je begint in september of februari.

Politiek, Beleid en Management Bestuur en Advisering
Voor studenten met een net afgeronde bachelor Voor professionals met een paar jaar ervaring in de publieke sector
Dagopleiding Avondopleiding
Start in september Start in februari
Meer info Meer info

Contact

Als je vragen hebt over deze meeloopdag, mail dan onze studentambassadeur Maria Vinas Daza via m.j.vinas.daza@fgga.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.