Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Dies voor alumni 2023

Datum
zaterdag 11 februari 2023
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouqw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Dies voor alumni
Dies voor alumni

We nodigen u met veel plezier uit om op zaterdag 11 februari de 448ste verjaardag van de Universiteit Leiden te vieren te midden van hoogleraren, jonge onderzoekers en vele alumni in het Kamerlingh Onnes Gebouw.

Wat kunt u verwachten?

Een divers programma met zeven Leidse wetenschappers! Ionica Smeets vertelt u graag over het 'ontmaskeren' van misleidende grafieken, Pieter ter Keurs neemt u mee in de museumwereld en kwesties rondom koop, ruil, roof en teruggave en Moji Aghajani geeft college over het doorgronden van angst en depressie onder jongeren met kunstmatige intelligentie en big data

Naast het collegeprogramma is er uiteraard volop gelegenheid voor het ophalen van herinneringen en de ontmoeting met andere alumni bij het uitgebreide lunchbuffet en de borrel.

Voor de (klein)kinderen organiseren we een speciaal Juniorprogramma - dat parallel loopt aan het diesprogramma - in het Rijksmuseum van Oudheden.

Bent u erbij?

Voor deelname vragen we een bijdrage van 29,50 euro. Meer informatie over de colleges, en het programma, vindt u op www.luf.nl/dies2023. U kunt zich ook direct aanmelden via het online aanmeldformulier.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via dies@luf.leidenuniv.nl of 071 513 05 03. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.