Universiteit Leiden

nl en

Early Career Award voor Kaya Peerdeman

Vorige week ontving Kaya Peerdeman de SIPS Early Career Award tijdens de vierde internationale conferentie van de Society for Interdisciplinary Placebo Studies in Duisburg, Duitsland.

Centraal in het werk van Kaya Peerdeman staan studies op het gebied van placebo-effecten die een brug slaan tussen fundamenteel en toegepast onderzoek, met een scherp oog voor de mogelijke klinische implicaties. Haar veelzijdigheid en methodologische expertise blijken uit haar gebruik van diverse onderzoeksopzetten en methoden.

De kwaliteit van haar werk is erkend met verschillende onderscheidingen. De maatschappelijke impact van haar werk blijkt uit regelmatige lezingen en workshops en interviews op nationale en lokale radiostations en artikelen in gedrukte en online media. Haar werk valt op door het innovatieve karakter en de rigoureuze methodologie, met een uitstekende vaardigheid op mechanistisch en klinisch niveau. Haar onderzoek levert belangrijke bijdragen aan het placebo-onderzoek en heeft grote implicaties voor de klinische praktijk.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.