Peter Bos in 'Grote Vragen' van de VPRO

In de nieuwe VPRO-serie ‘Grote Vragen’ maakt presentator en wetenschapsjournalist Rob van Hattum een reis door de wetenschap. Acht Nederlandse onderzoekers die aan de top van hun vakgebied staan vertellen in dit programma over hun ‘grote vragen’. Een van de onderzoekers is Peter Bos werkzaam aan het Instituut Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Leiden.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

De grote vraag van Peter Bos is wat het met je lijf doet als je voor een kind zorgt. Voor hem is dat niet alleen een persoonlijke, praktische vraag, maar ook de spil van zijn onderzoek.

Bij iedere aflevering van 'Grote vragen' vind je een uitgebreid dossier over de onderwerpen en thema's die in de uitzending voorbij komen.

Donderdag 15 oktober om 22:20 is de de aflevering over het onderzoek van Peter Bos.