Universiteit Leiden

nl en

Onderwijsprijzen PAO 2019 online uitgereikt bij Leiden Revisited

Traditiegetrouw reikte prof. mr. Joanne van der Leun, decaan van de Leidse Faculteit der Rechtsgeleerdheid, tijdens het alumni-event Leiden Revisited de Onderwijsprijs PAO 2019 uit aan de beste interne en externe docent.

Dit jaar verliep de uitreiking, hopelijk voor een keer, in online vorm vanwege de coronamaatregelen. Omdat de scores van de interne docenten zo dicht tegen elkaar aan lagen, zijn er dit jaar twee interne docenten die een prijs ontvangen voor hun inzet.

Bart Krans

Prof. mr. Bart Krans is een van de best beoordeelde interne docenten. Bart Krans heeft in 2019 twee bijdragen verzorgd. Deelnemers van de cursus Civiel Bewijsrecht beoordeelden zijn bijdragen met het cijfer 9,55. In de Specialisatieopleiding Contracteren kreeg hij zelfs een cijfer 10. Het is voor het vijfde jaar op rij dat prof. Krans de jaarlijkse Onderwijsprijs PAO in ontvangst neemt.

Mr. dr. Tony Foster is de andere best beoordeelde interne docent. Tony Foster verzorgde in 2019 vier keer de cursus Legal English waarvoor hij telkens een 9 of hoger scoorde. Een keer ontving hij van deelnemers een 9,8.

Vivien Rorsch

De beste externe docent van 2019 was mr. Vivien Rorsch. Vivien Rorsch verzorgde als hoofddocent diverse bijdragen aan de Specialisatieopleiding Civiele Cassatie. Door deelnemers werd zij gewaardeerd met het cijfer 9,25.

In 2019 verzorgen circa 250 docenten een bijdrage aan het postacademische onderwijs met een gemiddelde docentbeoordeling tussen de 8,3 en 8,5. Het niveau van het postacademisch onderwijs in Leiden is hoog: ruim 80 procent van de docenten scoorde het cijfer 8 of hoger.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.